+ -

عن أبي هريرة رضي الله عنه قال: سمعت النبي صلى الله عليه وسلم يقول:
«مَنْ حَجَّ لِلهِ فَلَمْ يَرْفُثْ وَلَمْ يَفْسُقْ رَجَعَ كَيَوْمِ وَلَدَتْهُ أُمُّهُ».

[صحيح] - [متفق عليه] - [صحيح البخاري: 1521]
المزيــد ...

از ابو هریره رضی الله عنه روایت است که گفت: از رسول الله صلی الله علیه وسلم شنیدم که فرمود:
«کسی که برای رضای الله متعال حج کند و آمیزش جنسی نکند و مرتکب گناهی نشود، مانند روزی که مادرش او را به دنیا آورده، برمی‌گردد».

[صحیح] - [متفق علیه] - [صحیح بخاری - 1521]

توضیح

پیامبر صلی الله علیه وسلم تصریح می کند که هر که برای رضای الله متعال حج کند و آمیزش جنسی نکند، و (الرفث): همان همبستری و مقدمات آن است از قبیل بوسیدن و نزدیکی، و همچنان به گفتار زشت نیز گفته می شود، (و لم یفسق): و کاری فسق را انجام ندهد با ارتکاب گناهان و اعمال زشت، و از جمله موارد فسق، رو آوردن به ممنوعات احرام می باشد، این شخص از حج خود طوری برمی گردد، همانطوری که کودک از گناهان سالم متولد می شود.

ترجمه: انگلیسی اردو اسپانوی اندونزیایی اویگوری بنگالی فرانسوی ترکی روسی بوسنیایی سنهالی هندی چینایی فارسی ویتنامی تاگالوگ کردی هاوسا پرتگالی مالایالام تلگو سواحیلی تامیلی برمه ای تايلندی آلمانی ژاپنی پشتو آسامی آلبانی سویدی امحاری هلندی گوجراتی قرغزی نیپالی یوروبایی لیتوانیایی صربستانی سومالیایی تاجیکی کينیارواندایی رومانی مجارستانی چکسلواکی الموري مالاگاسی ایتالیایی اورومویی کانارایی الولوف البلغارية آذری الأكانية اوزبکی اوکراینی الجورجية اللينجالا المقدونية
مشاهدۀ ترجمه ها

از فوائد حدیث

  1. گرچه ارتکاب گناهان و اعمال زشت در همه حالات ممنوع است، اما به دلیل احترام و تعظیم به مناسک حج، ممنوع بودن آن در حج تاکید شده است.
  2. انسان بدون گناه به دنیا می آید و از گناه پاک می باشد؛ پس او گناه دیگران را به دوش نمی کشد.