عَنْ أَبِي هُرَيْرَةَ رَضِيَ اللَّهُ عَنْهُ عَنْ رَسُولِ اللَّهِ صَلَّى اللهُ عَلَيْهِ وَسَلَّمَ قَالَ:
«لاَ تَقُومُ السَّاعَةُ حَتَّى تُقَاتِلُوا اليَهُودَ، حَتَّى يَقُولَ الحَجَرُ وَرَاءَهُ اليَهُودِيُّ: يَا مُسْلِمُ، هَذَا يَهُودِيٌّ وَرَائِي فَاقْتُلْهُ».

[صحيح] - [متفق عليه] - [صحيح البخاري: 2926]
المزيــد ...

از ابوهریره رضی الله عنه روایت است که رسول الله صلی الله علیه وسلم فرمود:
«قیامت برپا نمی‌شود تا این که با یهود بجنگید، تا اینکه سنگی که در پشت آن یهود می باشد ومی‌گوید: ای مسلمان، این یک یهودی پشت سر من است بیا او را بکش».

[صحیح] - [متفق علیه] - [صحیح بخاری - 2926]

توضیح

پیامبر اکرم صلی الله علیه وسلم خبر داده است که قیامت تا زمانی برپا نمی شود تا این که مسلمانان با یهودان بجنگند، حتی اگر یهودی به پشت سنگ فرار کند تا آن را از مسلمانان پنهان کند؛ الله متعال سنگ را به حرف زدن می آورد و مسلمان را صدا می زند که: این یک یهودی در پشت سر اوست تا این که بیاید و او را بکشد.

از فوائد حدیث

  1. خبر دادن برخی از غیب و آینده از پیامبر صلی الله علیه وسلم طبق آنچه که الله متعال به او خبر داده است، و آن حتمن اتفاق خواهد افتاد.
  2. جنگیدن مسلمانان با یهودان در آخر زمان، و این که آن از نشانه های قیامت می باشد.
  3. بقای دین مبین اسلام تا روز قیامت، و غالب بودن آن بر همه ادیان.
  4. نُصرت الله متعال بر مسلمانان در برابر دشمن شان، و از آن جمله سخن گفتن سنگ در آخرالزمان.
مشاهدۀ ترجمه ها
زبان: انگلیسی اردو اسپانوی بیشتر (65)