+ -

عَنْ عَبْدِ اللَّهِ بنِ عُمَرَ رَضِيَ اللَّهُ عَنْهُما:
أَنَّ امْرَأَةً وُجِدَتْ فِي بَعْضِ مَغَازِي النَّبِيِّ صَلَّى اللهُ عَلَيْهِ وَسَلَّمَ مَقْتُولَةً، فَأَنْكَرَ رَسُولُ اللَّهِ صَلَّى اللهُ عَلَيْهِ وَسَلَّمَ قَتْلَ النِّسَاءِ وَالصِّبْيَانِ.

[صحيح] - [متفق عليه] - [صحيح البخاري: 3014]
المزيــد ...

از عبد الله بن عمر رضی الله عنهما روایت است که فرمود:
در يكی از غزواتِ رسول الله صلى الله عليه وسلم جنازه ی زنی پيدا شد، پس رسول الله صلى الله عليه وسلم از كشتن زنان و كودكان انکار نموده و از آن نهی کرد.

[صحیح] - [متفق علیه] - [صحیح بخاری - 3014]

توضیح

پیامبر صلی الله علیه وسلم در یکی از غزوات زنی را دید که کشته شده است، از این رو کشتن زنان و پسران کودک را که به سن بلوغ نرسیده اند را انکار نمود.

ترجمه: انگلیسی اردو اسپانوی اندونزیایی اویگوری بنگالی فرانسوی ترکی روسی بوسنیایی سنهالی هندی چینایی فارسی ویتنامی تاگالوگ کردی هاوسا پرتگالی مالایالام تلگو سواحیلی تايلندی پشتو آسامی سویدی امحاری هلندی گوجراتی قرغزی نیپالی لیتوانیایی صربستانی سومالیایی رومانی مالاگاسی اورومویی کانارایی
مشاهدۀ ترجمه ها

از فوائد حدیث

  1. زنان و کودکان و آنانی که در حکم آنها هستند از قبیل بزرگسالان و راهبان که نمی جنگند نباید کشته شوند، مگر اینکه در جنگ با مسلمانان نظر و یاری داشته باشند، در این صورت کشته می شوند.
  2. منع کشتار زنان و کودکان؛ زیرا این افراد با مسلمانان نمی جنگند، و هدف از جهاد در راه الله جل جلاله تنها شکستن نیرو و شوکت جنگجویان است؛ تا اینکه دعوت حق به همۀ مردم برسد.
  3. رحمت پیامبر صلی الله علیه وسلم حتی در غزوه ها و جنگ ها.