عَنِ ابْنِ عَبَّاسٍ رضي الله عنهما عَنِ النَّبِيِّ صَلَّى اللهُ عَلَيْهِ وَسَلَّمَ قَالَ:
«مَنْ عَادَ مَرِيضًا، لَمْ يَحْضُرْ أَجَلُهُ فَقَالَ عِنْدَهُ سَبْعَ مِرَارٍ: أَسْأَلُ اللَّهَ الْعَظِيمَ رَبَّ الْعَرْشِ الْعَظِيمِ أَنْ يَشْفِيَكَ، إِلَّا عَافَاهُ اللَّهُ مِنْ ذَلِكَ الْمَرَضِ».

[صحيح] - [رواه أبو داود والترمذي وأحمد] - [سنن أبي داود: 3106]
المزيــد ...

از ابن عباس رضی الله عنهما روایت است که رسول الله صلى الله عليه وسلم فرمودند:
«هرکس به عيادتِ بيماری برود که زمانِ مرگش نرسيده باشد و هفت بار نزدِ او بگويد: «أسْأَلُ اللهَ العَظيمَ، رَبَّ العَرْشِ العَظيمِ، أنْ يَشْفِيَكَ»: «از اللهِ بزرگ، پروردگارِ عرشِ بزرگ می خواهم که تو را شِفا دهد» قطعا الله متعال بیمار را از آن بيماری بهبود می بخشد».

[صحیح] - [ابو داود و ترمذی و احمد روایت کرده] - [سنن ابو داود - 3106]

توضیح

پیامبر صلی الله علیه وسلم خبر می دهد که اگر کسی به عیادت بیمار مسلمان برود که اجلش فرا نرسیده و در بیماری وفات نیست و زیارت کننده هفت بار این ذکر و دعا را بخواند: «أسْأَلُ اللهَ العَظيمَ، رَبَّ العَرْشِ العَظيمِ، أنْ يَشْفِيَكَ» الله متعال او را از این بیماری شفا می دهد.

از فوائد حدیث

  1. مستحب بودن خواندن این دعا برای بیمار، و هفت بار تکرار آن.
  2. اگر از روی صدق و صلاح این دعا خوانده شود، یقیناً که به خواست الله متعال شفا یاب می شود.
  3. این دعا با صدای پائين ويا اگر بلند خوانده شود، به هردو شکل جایز است، ولی اگر بیمار آن را بشنود بهتر و افضل است؛ زیرا شنیدن این دعا باعث شادی او می گردد.
مشاهدۀ ترجمه ها
زبان: انگلیسی اردو اسپانوی بیشتر (42)
بیشتر